Επικοινωνία

Γενική Βοήθεια & Ερωτήσεις

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Λοιπόν… εκτός εάν σχεδιάζετε να αγοράσετε και να κατεβάσετε μόνο ένα προϊόν ή να παρακολουθήσετε μόνο ένα μάθημα, δεν υπάρχει άλλος λογικός τρόπος να μπορέσετε να κατεβάσετε περισσότερα προϊόντα ή να παρακολουθήσετε περισσότερα μαθήματα από τη βιβλιοθήκη μας χωρίς να σας κοστίσει πολύ περισσότερο από αυτό τα έξοδα συνδρομής. Δημιουργήσαμε τη Συνδρομή για άτομα που τους αρέσουν και θέλουν να κατεβάσουν πολλά προϊόντα και να παρακολουθήσουν πολλά μαθήματα σε πολλές κατηγορίες. Αν είστε αυτός ο τύπος ανθρώπου, τότε, δημιουργήσαμε τη συνδρομή μόνο για εσάς!
Στην πραγματικότητα, αφού πληρώσετε για τη συνδρομή σας, θα μπορείτε να δημιουργήσετε αμέσως τον λογαριασμό σας και να ξεκινήσετε τη λήψη προϊόντων ή την παρακολούθηση του πρώτου σας μαθήματος, σε χρόνο μηδέν. Είμαστε πάντα εδώ για να σας βοηθήσουμε σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα.

Εννοείται! Από την ώρα που πληρώνετε την συνδρομή, έχετε απευθείας πρόσβαση σε όλα τα μελλοντικά μαθήματα.

Προσπαθούμε πάντα να δημιουργούμε την καλύτερη προσφορά και την καλύτερη εμπειρία πελάτη. Αλλά μερικές φορές συμβαίνουν πράγματα, οπότε αν για οποιονδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με την επένδυσή σας, απλώς ενημερώστε μας εντός των πρώτων 30 ημερών από την αγορά σας και θα σας επιστρέψουμε πλήρως τα χρήματα. Η ικανοποίησή σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα!

Φυσικά! Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο support@andreouacademy.com.

Έχετε κάποια ερώτηση που δεν απαντάται στις Συχνές ερωτήσεις παραπάνω;

Ή τυχόν τεχνικά προβλήματα με τον λογαριασμό σας; Στείλτε μας ένα μήνυμα εδώ:

support@andreouacademy.com

φορμα επικοινωνιασ