Παραπομπή πελατών στο AndreouAcademy.com

Κερδίστε 15-25% προμήθειες

Γνωρίζουμε την αξία των φανταστικών affiliates μας. Κερδίστε προμήθειες παραπέμποντας ποιοτικά ψηφιακά προϊόντα και μαθήματα βίντεο..

Έτσι Δουλεύει...

Γίνετε συνεργάτης

Συμπληρώστε μια γρήγορη φόρμα και θα έχετε άμεση πρόσβαση στους συνδέσμους και τα στατιστικά στοιχεία συνεργατών σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τυχόν ερωτήσεις.

Παραπομπή πελατών στο AndreouAcademy

Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο συνεργάτη ή τον εκπτωτικό σας κωδικό για να παραπέμψετε πελάτες στον ιστότοπό μας. Θα δείτε όλα τα κλικ και τις μετατροπές στον πίνακα ελέγχου σας.

Πληρωθείτε

Θα λαμβάνετε 15-25% προμήθεια για κάθε επιτυχημένη αγορά που αναφέρετε.

Συχνές Ερωτήσεις

Προσφέρουμε μια προμήθεια 15-25% σε κάθε πώληση, αλλά δεν μας αρέσει να βάζουμε όρια. Επομένως, δεν θέλουμε να βάλουμε όριο στα κέρδη σας και στα κέρδη μας.

Με τον σύνδεσμο συνεργάτη σας, ένα cookie θα προστεθεί στον πελάτη και θα παρακολουθεί ενεργά οποιαδήποτε αγορά για τις επόμενες 30 ημέρες. Λάβετε υπόψη ότι εφαρμόζεται πάντα ένας κανόνας πίστωσης της πώλησης στην τελευταία θυγατρική.
Ναι, πληρώνουμε τους Affiliates μας μόλις το υπόλοιπό τους φτάσει τα 50 Ευρώ.
Όχι απαραίτητα, ωστόσο, όσο πιο εξοικειωμένοι είστε με τον ιστότοπο και τα μαθήματά μας, τόσο πιο εύκολο θα είναι να τα προωθήσετε σε άλλους.
Η πληρωμή πραγματοποιείται 32 ημέρες μετά την προμήθεια που κερδίζετε μέσω PayPal.
Θέλετε περισσότερες πληροφορίες;

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: support@andreouacademy.com